Komentáře

1 blažena blažena | Web | 21. listopadu 2013 v 7:19 | Reagovat

Ty jsi napsala knihu o Číně?? Páni to koukám, a držím palce, ať těch knih přibývá, ať se daří!

S tím světlem je to teď dost hrůza, mě to navíc štve, že nemůžu fotit detaily.

P.S. To s Cipískem je mi moc líto. :(

2 Terka Terka | 21. listopadu 2013 v 9:05 | Reagovat

Taky bych potřebovala světlo! Jinak jáhly jsem ještě nedělala, jen kuskus a pohanku. Právě ten kuskus stačí jen zalít horkou vodou, ale u jahel jsem vždy slyšela, že se musí vařit...

3 Helena Helena | E-mail | Web | 21. listopadu 2013 v 9:39 | Reagovat

Jáhly se spařují,aby se zbavily hořkosti ale pak se musí vařit.Koukám,že tě baví jazyky.A miluješ kočky,to je krásné.

4 Zdebra Zdebra | Web | 21. listopadu 2013 v 17:00 | Reagovat

Držím palce, ať se má kniha úspěch! :)

5 Anička Anička | Web | 21. listopadu 2013 v 23:59 | Reagovat

[1]:[4]:  Díky za držení palců, snad se do Vánoc dočká vydání.

[2]:[3]: Tak kamarád říkal, že je jen zalil vařící vodou, chvíli počkal a hned se to dalo jíst. Jenže asi záleží na tom, jaké jáhly to jsou.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.